INDIVIDUELE SESSIES


a lighter way of being

Vage of heldere fysieke klachten? Onverklaarbare pijn, stress of ander psychisch ongemak? Vaak is niet duidelijk wat je mankeert maar voel je je niet optimaal, niet lekker in je vel zoals je dat noemt.
Het bijzondere van mijn aanpak, de Trager Approach, is dat ik met je op zoek ga. Door je aan te raken, help ik je om zelf te ontdekken wat je dwars zit, stap voor stap. En zul je ook ontdekken hoe je jezelf kunt helen, hoe je je lichaam weer ‘terug’ krijgt. Het draait in mijn aanpak om aanraken en bewegen, waardoor fysiek en psychisch weer alles op zijn plek valt.

Hoeveel sessies?

Een sessie duurt zo’n anderhalf uur, maar het duurt vaak nog een half uurtje om tot jezelf te komen. Over het algemeen zijn twee, drie sessies voldoende om de diepte in te gaan. De eerste sessie zal dit verduidelijken.
Dan ervaar je waar je aan wil werken, en besluit je of je voor die zoektocht bij me terug wilt komen. Zo gaan we samen op weg.

Corine de Ruiter

Hoe Jessie me in contact bracht met datgene wat waar is voor mij, en daarop te vertrouwen, dat is een beetje mysterieus, maar dat vind ik juist mooi. Ik hoef niet alles te begrijpen, en heb me altijd opengesteld voor vele wegen tot wijsheid . Bij Jessie kwam ik terecht in een periode waarin er op persoonlijk en zakelijk gebied veel dynamiek was. Ze luistert met haar hart naar je verhaal, en gaat dan met haar handen op zoek naar “de informatie die in het lichaam opgeslagen zit”, zoals zij het benoemt. Ik vond deze behandeling onvergelijkbaar met alle andere die ik heb ondergaan.

Corine de RuiterHoogleraar forensische psychologie aan de Universiteit Maastricht en verbonden aan het Trimbos Instituut in Utrecht. Schrijver van vele boeken op haar vakgebied.
Nicoline Snaas

Vlak voor een optreden, toen ik erg gespannen was, kreeg Jessie me met aanraking en beweging al snel weer in contact met mezelf. Ik voelde mijn kracht terugkomen, wat natuurlijk van onschatbare waarde is voor een zangeres. Je hebt tenslotte maar één instrument, je kwetsbare lichaam. Ik heb fantastisch vrij gezongen en een heerlijk concert gegeven, met alle kleuren en nuances in mijn stem. Alle zangers zouden hiervan kunnen profiteren.