CONTACT


put yourself in experienced hands

 

Voor individuele sessies en workshops

Nederland is mijn thuisbasis, in Amsterdam heb ik een vast plek maar ik verzorg individuele sessies en workshops overal in het land. En ik reis zo vaak en zo geregeld de wereld rond dat je ook in andere landen bij mij terecht kunt. Niet alleen elders in Europa en Azië, maar de laatste tijd vooral ook in het Midden-Oosten.

Voor de opleiding

In Nederland wordt de Trager Approach opleiding gegeven op verschillende plekken verspreid over het land. Ik verzorg als instructor ook onderdelen van de Trager Approach opleiding in het buitenland, onder andere in Finland, Engeland en Egypte.

Contact liefst per mail

Als je me mailt met je vraag of verzoek, dan krijg je binnen 24 uur mijn antwoord
of voorstel, gegarandeerd!

Jessie Kuipers Spiritueel Bodywork
mobiel 31 (06) 53 84 72 86
info@jessiekuipers.com
KvK 34169790

Iris Tan

Een sessie bij Jessie leverde me het gevoel op dat mijn lichaam gereset was. Jessie herstelde wat er was aangericht door alle stress, emotionele uitputting en vermoeidheid. Dat opgeluchte gevoel hield aan, en ik wist ook meteen dat ik het inzicht had opgedaan om mezelf te herprogrammeren. Maar zo gauw Jessie weer in de buurt is, geef ik dat liever in haar handen. Dat gevoel van bevrijding, ik was vergeten dat ik me zo kon voelen, zo natuurlijk en vrij.

Iris TanManaging Director at Eitan Pte Ltd.